Stats Of Hits
1


Több megkeresés érkezett, kérdeztétek tőlem, hogy mi lehet a baj, mi történhetett, mert a távirányítóval való nyitásnál és zárásnál nem az irányjelző lámpák villognak, hanem csak a belső  világítás villan egyszer, zárásnál egy rövidet, nyitásnál egy hosszút (12 másodperc).

Ez nem hiba, ez természetes dolog és lehet állítani kívánság szerint!

-------------------     ooooo     --------------------

Egyik lehetőség, ha a kulcs nélküli ajtónyitó rendszer visszajelzési üzemmódját a vészvillogóról a  belső világítás üzemmódra állítjuk át, záráskor a belső világítás villan fel egyszer. Nyitáskor a  belső világítás felkapcsolódik és 12 másodpercig égve marad, azután lekapcsolódik.


01

Záráskor


02

Nyitáskor


--------------------     ooooo     --------------------


Második lehetőség (ez a gyári “alap” beállítás), ha a kulcs nélküli ajtónyitó rendszer visszajelzési  üzemmódját a belső világításról a vészvillogó üzemmódra állítjuk át, záráskor a vészvillogó villan  fel egyszer. Nyitáskor a vészvillógó kétszer villanfel, de felkapcsolódik a belső világítás is és 12  másodpercig égve marad, azután lekapcsolódik.


03

Záráskor


04

Nyitáskor


--------------------     ooooo     --------------------


Átállítani a következő képpen lehet a visszajelzés módját:

-----1) Győződj meg arról, hogy minden ajtó zárva van, és a gyújtáskulcs nincs a gyújtáskapcsolóban.
   
-----2) Hajtsd végre a következő lépéseket 10 másodpercen belül.
----------a) Helyezd be a gyújtáskulcsot a gyújtáskapcsolóba.

----------b) Fordítsd a gyújtáskapcsolót „ACC” (tartozék) helyzetbe (ez az OFF utáni első helyzet, egy  csíkkal van jelölve a gyújtáskapcsolón), majd fordítsd a gyújtáskapcsolót „OFF” helyzetbe vedd ki  a gyújtáskulcsot a gyújtáskapcsolóból.

----------c) Ismételd meg a b) lépést.
----------d) Fordítsd a gyújtáskapcsolót „ACC” (tartozék) helyzetbe, fordítsd a gyújtáskapcsolót „OFF”  helyzetbe, de  most ne húzd ki a kulcsot a helyéről és nyomd meg legalább négyszer a távadó  „NYITÁS” gombját.

-----3) Ellenőrizd, hogy vagy a vészvillogó vagy a belső világítás egyszer felvillan-e. Ezzel a  visszajelzési üzemmód módosítása befejeződött.4p2                                        3