Stats Of Hits

0p


Selénia WR 5W-40

3j 8j
Fémdobozos kivitelből az 1 literes és a 2 literes

5j 6j

A műanyagdobozos kivitelből az 1 literes és az 5 literes

Amióta megvan a DDiS IGNIS -em én csak ezt töltöm bele minden olajcsere alkalmával. Ha nincs meg rá a keret inkább várok még egy hónapot a cserével. Szép hangja van a motornak tőle.

Közvetlen befecskendezésű motorokhoz készített, magasan finomított, nagy teljesítményű motorolaj, ami biztosítja a motor védelmét, a sportos vezetési stílusból származó magas termikus igénybevétellel szemben. Az új generációs, magas fordulatszámú, nagy hasznos teljesítményű - common rail - diesel motorok által támasztott magas követelmények teljesítésére lett kifejlesztve. Az egyedi adalékok biztosítják a motor tökéletes védelmét. A Fiat / Lancia és Alfa Romeo Multijet motorokhoz ajánlott.
Nagy hasznos teljesítményű dízelmotorhoz alkalmazható különleges adalékanyagok folytán, amelyek biztosítják a motor komplex védelmét és a feltöltő berendezés hosszú távú hatékonyságát, csökkentik az alkatrészek elhasználódását, üzemeltetési körülményektől függetlenül biztosítják a védő réteget a működő részek között.

A Selenia WR olaj a tisztító és diszpergáló adalékok megfelelő arányának köszönhetően csökkenti a lerakodások és az égéstermékek mennyiségét, valamint a koromréteget, és ezzel biztosítja a motor optimális működését. A magas viszkozitási paraméterek (5W-40) előnyeként a termék szélsőséges hőmérsékletekben is alkalmazható:

A SAE 5W lehetővé teszi a motor optimális kenését és beindítását már –35°C hőmérsékletben (bebizonyosodott, hogy a motor elhasználódásának kb. 80%-a hideg beindításnál következik be).

A SAE 40 biztosítja a kenőréteg fenntartását +40°C külső hőmérséklet mellett is.Ezen kívül, a SAE 5W-40 különleges viszkozitási paraméterek elősegítik:
- a motor elhasználódásának csökkentését
- a nagyobb teljesítmény elérését a kerekeken
- a hidraulikus szelepemelős motor nagyabb teljesítményét

Különösen ajánlott a fokozott fordulatszámú és teljesítményű JTD vagy common rail motorokhoz, a kenőolaj ezekben a motorokban jelentős termikus és mechanikus igénybevételnek van kitéve. A gondosan kiválogatott különleges adalékok megelőzik az oxidációt és még ilyen működési körülmények között is biztosítják az olaj hatékonyságát.

Azokban a motorokban, amelyekben hűtik a dugattyúfeneket, az olaj nyomását megfelelő, állandó szinten tartják, és ezzel csökken a hőmérséklet, valamint javul a motor működése.Még jelentős hőmérséklet-változásoknál is a magas paraméterek biztosítják a termék viszkozitási ellenállóképességét.


SPECIFIKÁCIÓ:


SAE 5W40,ACEA B3,API CF,MB 229.1,VW 502/505


4p


5p                    6p